Παναθηναϊκός για τη «μαύρη» επέτειο των Τεμπών: «Ημέρα μνήμης»

Συμπληρώνονται δύο χρόνια από εκείνη τη μοιραία νύχτα που 57 συνάνθρωποί μας έχασαν άδικα τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Παναθηναϊκός για τη «μαύρη» επέτειο των Τεμπών: «Ημέρα μνήμης»

Από το πρωί της Παρασκευής (28/2), πλήθος πολιτών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό συμμετέχει σε δυναμικές κινητοποιήσεις, αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας.

Στο πένθος και τη μνήμη αυτής της ημέρας δεν έμειναν αδιάφορες ούτε οι ομάδες της Stoiximan Super League. Ανάμεσά τους και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση.

Παναθηναϊκός για τη «μαύρη» επέτειο των Τεμπών: «Ημέρα μνήμης»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr