Παναθηναϊκός: Μονόδρομος οι πρωταγωνιστές, αλλιώς...
Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει περισσότερους πρωταγωνιστές σε δημιουργία και εκτέλεση.
Επίσης το κάθετο ποδόσφαιρο δεν το έχουμε δει μέχρι τώρα. Λειτουργικά στο δημιουργικό κομμάτι το δίδυμο των κεντρικών χαφ κυρίως, δεν συμμετέχει όπως θα έπρεπε.
Μοιάζει να ψάχνεται η ομάδα και εκεί, ενώ για να πάει μπάλα στον φορ ανάμεσα στα στόπερ πρέπει να παίξει καλά ο Ουναχί, ο Μπακασέτας πραγματοποιεί άθλια σεζόν και δεν βοηθά καθόλου.
Για την αμυντική συμπεριφορά τι να πρωτοσχολιάσουμε. Είναι ανεπίτρεπτο σε αυτό το επίπεδο, όπου κάθε λεπτομέρεια μετράει, να δέχεσαι γκολ σαν το 2ο και το 3ο της Λαμίας, όπου έκαναν πρώτη μούρη κάποιον Φουρτάδο, τον οποίο σε λίγο τα ΜΜΕ θα μεταγράψουν σε ομάδα της Πρέμιερ λιγκ, τόσο λιβάνισμα έχει πέσει, μέχρι και καλύτερος του Τετέ διαβάσαμε ότι είναι.
Λάθος μεγάλο να επιτρέπεις σε αντίπαλο που είναι με την πλάτη στον τοίχο βαθμολογικά και λίγο πριν έχει ισοφαριστεί να σου βγάζει τέτοια κόντρα στη φάση του 2-1 και να γελά η πλάση με την γκάφα του Μαντσίνι στο τέλος.
Η Λαμία το πήγε εκεί που ήθελε το ματς, ήθελε να είναι “μέσα” στο παιχνίδι διαρκώς κι αφού είδε ότι ξεκινούσε στην 11άδα ο Σένκεφελντ να περιμένει την παραδοσιακή γκάφα του παλαίμαχου που είναι σίγουρη κάθε φορά.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΑπό κει και πέρα δεν γίναμε πιο σοφοί στις ευκαιρίες που χάθηκαν από τον ΠΑΟ στο β΄ μέρος. Δεν τα κατάφερε ούτε τώρα γιατί πάντα υπάρχει υπερβολικό άγχος στην τελική πάσα και στην τελική επιλογή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός Nos Stop, οι επόμενες μεταγραφές - Εξελίξεις και στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Η ατάκα Γιαννακόπουλου για τα ρόστερ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο
- Εξετάζει Μπεκ ο Παναθηναϊκός για την ενίσχυση της επίθεσης
- «Διαλέγει μπακ ο Νίστρουπ - Σενάριο για Μέλε στον Παναθηναϊκό»
- Γάτας: «Πιθανή έκπληξη με Έλληνα αριστερό μπακ στον Παναθηναϊκό»