Παναθηναϊκός: Δεν φταίει μόνο ο Βιτόρια...
Σε λίγο ο Ρουί Βιτόρια με όσα του μεταφέρουν οι συνεργάτες του θα πιστέψει ότι το πιο μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι εκείνος!
Αναρωτιόμαστε που θα ήταν η ομάδα χωρίς τον Πορτογάλο που ξέρει να εμπνέει τους παίκτες του καλύτερα από τον Αλόνσο αλλά δεν μπορεί να τους βάλει σε χρονομηχανή για να τους κάνει νεότερους, μήτε να τους δώσει ταχύτητα στα τελειώματά τους.
Είναι κι άλλα που πρέπει ο κόουτς να διαχειριστεί. Οι χειμερινές μεταγραφές άργησαν να γίνουν και να ενσωματωθούν.
Ναι είναι βαρύ το Πέμπτη-Κυριακή-Πέμπτη στα μέσα της σεζόν, με την ομάδα να έχει “κάψει” Μαντσίνι, Λημνιό, Ζέκα, Γερεμέγιεφ, Μπράουν, Γεντβάι (που χάθηκε αυτή η ψυχή;) , άρα να μην έχει ούτε πάγκο!
Επιπλέον το καλοκαίρι δεν ξέρουμε τι προετοιμασία έγινε από πλευράς εντάσεων, με αποτέλεσμα η ομάδα να εμφανίζεται χωρίς ενέργεια και δυνάμεις για να κάνει ακόμη και τα βασικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Φυσικά δεν υπάρχει η απαιτούμενη ομοιογένεια και οι αλλαγές στην ενδεκάδα από ματς σε ματς “μπουκώνουν” όλη την ομάδα, η οποία δεν έχει αυτοματισμούς και τη δυνατότητα να εκτελέσει σωστά το game plan της.
Όλα αυτά είναι προβλήματα με τα οποία είναι υποχρεωμένος να ζήσει ο Πορτογάλος, έχοντας πάνω απ’ το κεφάλι του και την έξτρα πίεση της χρόνιας ατιτλίασης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»