Παναθηναϊκός: Σκόρπιες σκέψεις για το Τριφύλλι
Όπως ήρθαν οι καταστάσεις, θες αποτελέσματα για να αναπνεύσεις…
Αν όχι, θα παλεύεις με τα κύματα, με δεδομένα ποδοσφαιρικά ζητήματα να υποβόσκουν και με τρομερή πίεση στην καθημερινότητά σου. Έως τότε, ιδού κάποιες σκόρπιες σκέψεις:
-Ο Παναθηναϊκός με τον φορμαρισμένο Ιωαννίδη στην ενδεκάδα και Τετέ, Ουναχί, Πελίστρι σε καλή κατάσταση είναι ομάδα επιπέδου Europa League. Ο σύλλογος χωρίς τον Φώτη σε καλή κατάταση, αλλά υπέρβαρο, ατομιστή και μέσα στα νεύρα, όποιοι κι αν παίζουν στην υπόλοιπη ενδεκάδα είναι επιπέδου 4ης θέσης στο ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι όπως είναι δομημένη η τριάδα των φορ του.
-Ο Μαξίμοβιτς είναι ευφυής ποδοσφαιρικά, αλλά τόσο αργός που αναγκάζεται να κάνει πάρα πολλά τάκλιν για να προλαβαίνει τη μπάλα σε απλές πάσες που του δίνουν! Με τη σημερινή εικόνα του που δύσκολα θα αλλάξει, είναι επικίνδυνο να μπαίνει στην άμυνα ή να αγωνίζεται ως εξάρι, ειδικά όταν επιθυμία του κόουτς είναι να έχει στο τερέν και Ουναχί, Μπακασέτα. Σε δύσκολα ματς, στα οποία θα δεχθείς πίεση από τον αντίπαλο, ο Παναθηναϊκός θα υποφέρει.
-Ο Βιτόρια ακόμα το ψάχνει στη μεσαία γραμμή με Τσέριν – Μπακασέτα-Ουναχί. Υπάρχουν χρονικά διαστήματα στα οποία οι αποστάσεις τους είναι χαώδεις. Ας περιμένουμε μήπως πάρει πράγματα από τον Σιώπη ο Παναθηναϊκός, αν και ο έμπειρος χαφ θα πρέπει να κάνει τον Σούπερμαν, τρέχοντας παντού κι επιπλέον δεν μπορεί δημιουργικά να σημαδέψει ούτε τον αριστερό του αστράγαλο, έχοντας τη μπάλα στο δεξί του πόδι.
-Ο Πελίστρι δεν μπορεί να ανταποκριθεί ως αριστερός εξτρέμ. Λογικό, αν αναλογιστεί κάποιος ότι έχει παίξει στην καριέρα του 110 ματς στη δεξιά πτέρυγα και 10 στην αριστερή!
Πώς θα χωρέσει και τον Τετέ και τον Ουρουγουανό ο Πορτογάλος ώστε να τους αξιοποιήσει σωστά μόνο ο ίδιος το ξέρει!
Μια ιδέα είναι να παίξει με τον Πελίστρι δεξιά και τον Τετέ πίσω από τον Ιωαννίδη (ο Βραζιλιάνος έχει ευκολότερα το γκολ από το νεαρό πρώην της Γιουνάιτεντ) , αλλά για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να έχεις δυο χαφ που θα δαγκώνουν. Έχεις μόνο τον Σιώπη και τον 33χρονο Αράο που είναι αργός και προέρχεται από μακρά περίοδο αποχής, κόντρα στη Λαμία ήταν άθλιος!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- ΕΠΟΣ Τσουβέλα: Το live ξέσπασμα για τη νίκη Βαλένθια - Τι είπε για Μοντέρο (vid)
- Παναθηναϊκός: Σκληρή επίθεση Γουόρνοκ στον Μπενίτεθ για τη διαχείριση των παικτών
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Άλεν»