Φιορεντίνα: Εκτός με Λέτσε ο Κεν, σιγουριά για Παναθηναϊκό

Αίσθημα ανακούφισης στη Φιορεντίνα για την κατάσταση του Μόιζε Κεν.

Βερόνα - Φιορεντίνα: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Μόιζε Κιν έπειτα από χτύπημα στο κεφάλι (vid)

Ο Ιταλός επιθετικός, λίγες ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι στο παιχνίδι με την Ελλάς Βερόνα, πήρε εξιτήριο την Κυριακή και συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Ο φορ των «Βιόλα» αναρρώνει και ξεκουράζεται, ωστόσο, σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Παρασκευής (28/02) με τη Λέτσε στη Serie A.

Παρόλα αυτά, οι ενδείξεις είναι θετικές και όλα δείχνουν πως ο Κεν θα είναι διαθέσιμος για τον Ραφαέλε Παλαντίνο στο πρώτο ματς των «16» του Conference League απέναντι στον Παναθηναϊκό στις 6 Μαρτίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr