Αποζημίωση μαμούθ! Το ποσό που πήρε ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό

Η αποκάλυψη του Βασίλη Παπαθεοδώρου για τον Παναθηναϊκό και τον Φατίχ Τερίμ, στην εκπομπή «11 αυτοί, 11 εμείς».

Τα «έχωσε» στον διαιτητή ο Φατίχ Τερίμ: «Πρώτη φορά δίνονται 3 λεπτά καθυστερήσεις στην Αραβία» (vid)

Αναλυτικά όσσα αποκάλυψε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου:

Ο Γιάννης Αλαφούζος έφερε στην Ελλάδα τον Φατίχ Τερίμ και έμεινε 4 μήνες με αποζημείωση 3,5 εκατ. ευρώ. Καταλαβαίνετε για τι βαρίδια μιλάμε στο ξεκίνημα της σεζόν για μια ομάδα.

Προσέξτε τώρα. 3,5 εκατ ο Τερίμ, 2 εκατ ο Αλόνσο, άλλη αποζημείωση, τρίτος όμως δε θα υπάρξει γιατί από κάποια λάθη έμαθε ο Παναθηναϊκός.

Αν δεν υπάρξει κάποια τεράστια αλλαγή θα έχει τη δυνατότητα η ομάδα να βγει από το συμβόλαιο του Βιτόρια δίχως τέτοιες αποζημειώσεις, όμως πόσα λάθη πρέπει να γίνουν, για να μάθει;

Exit mobile version