Τον προπονητή πρέπει να τον προστατεύεις!

Ο Ρουί Βιτόρια όσο κέρδιζε (πάντα με ένα γκολ διαφορά), ήταν καθηγητής, τώρα μόνο “καρπουζά” (θα θυμάστε το παρατσούκλι του Φερνάντο Σάντος και πως αποχώρησε από την Παιανία το 2002, έτσι;) δεν τον έχουν αποκαλέσει! Ακόμα!

Παναθηναϊκός: Αυτός που έχει τη μικρότερη ευθύνη...

Και να οι επιθέσεις από χθες για τα πειράματα, για τα πολλά αμυντικά χαφ, για την τραγική δημιουργία, για την χρησιμοποίηση τριών σέντερ φορ, ένα ντεζά-βου που είχαμε να βιώσουμε από τότε που ανάλογα πειράματα έκανε ο Φατίχ Τερίμ.

Ο κόουτς έχει καταφέρει πολλά ως τώρα σε σύνολο δίχως νοοτροπία πρωταθλητή. Έχει ιδανικό προφίλ για να τον εμπιστευτείς και να του δώσεις τα κλειδιά.

Τον προπονητή σου πρέπει να τον προστατεύεις με ένα τιμ αξιόπιστο, με ξεκάθαρες κατευθύνσεις. Δεν αρκεί το πάθος, ο ΠΑΟ θέλει ικανούς επαγγελματίες, με αποδεδειγμένο έργο. Παντού.

Σκάουτινγκ, τεχνικός διευθυντής, γυμναστές, φυσικοθεραπευτής, γυμναστής γκολκίπερ, εργοφυσιολόγος!

Ο Βιτόρια έχει ικανότητες, δεν είναι 75χρονος που έγραψε σελίδες δόξας στα 90ties (Τερίμ, Μπόλονι), ούτε 40χρονος που προπόνησε μόνο σε Κόστα Ρίκα όπως ο Αλόνσο!

Απλά ο τρόπος που (δεν) λειτουργεί η ΠΑΕ θα κάψει και αυτόν όπως τόσους και τόσους…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr