Κατσαρός: «Εκτός τόπου και χρόνου ο Βιτόρια, διασύρθηκε από τη Λαμία» (vid)

Χείμαρρος ήταν ο Αντώνης Κατσαρός μετά το Λαμία-Παναθηναϊκός 3-1.

Κατσαρός: «Εκτός τόπου και χρόνου ο Βιτόρια, διασύρθηκε από τη Λαμία» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη Σούπερ Μπάλα Live:

«Ήταν όλα λάθος στο παιχνίδι. Οι επιλογές του προπονητή, η συμπεριφορά των παικτών, όλοι είναι στο κάδρο των ευθυνών. Είναι ντροπή. Μπαίνουν λεφτά από την ιδιοκτησία, αλλά τα λεφτά δεν κάνουν τίποτε από μόνα τους.

Ο προπονητής ήταν εκτός τόπου και χρόνου, διασύρθηκε από τη Λαμία. Πολύ κακός ο Ιωαννίδης σήμερα, φταίει στο πρώτο γκολ. Αργεί να κάνει αλλαγές. Οι παίκτες και ο προπονητής δεν αντιλαμβάνονται ποια φανέλα φοράνε. Όταν στραβοπατάει και μην πω καμία ακραία λέξη, δεν είναι και τόσο έκπληξη μετά.

Δεν είναι ο Παναθηναϊκός του παρελθόντος, η μεγάλη εκείνη ομάδα. Χάνει σε κακή μέρα από τον οποιονδήποτε. Αυτοί που αποχώρησαν, να θυμίσω πως λέγονται; Παλάσιος, Αϊτόρ, Πέρεθ. Είναι χειρότεροι από αυτούς που παίζουν τώρα; Για να καταλάβω δηλαδή. Από τις Σέρρες ο Ντραγκόφσκι έχει «τελειώσει».

Ο Μαντσίνι παίζει δεξί μπακ. Ο προπονητής ξέρει πού βρίσκεται και τι κάνει; Δεν πέρασε εύκολα την ομάδα των ψαράδων ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να παίζει μεσοβδόμαδα Ευρώπη και Κυριακή Πρωτάθλημα; Έχουν ξεχάσει ότι είναι ομάδα πρωταθλητισμού, έχουν να το πάρουν από το 2010»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr