Παναθηναϊκός: Ίδια ιστορία πάλι για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς
Ίδια ιστορία πάλι για τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς στο Περιστέρι, Βασικός και όσο αντέξει!
Φυσικά δεν περικλείει τιμή για το κλαμπ ότι ο προπονητής έχει παίκτη που δεν υπολογίζει (Μαξ) και τον Γενάρη δεν έγινε η παραμικρή κίνηση να αποκτήσει αλλαγή ο Σέρβος που αντέχει, σε προχωρημένη ηλικία, να είναι στο γήπεδο non stop.
Μιλάμε για παίκτη εντελώς αντιτουριστικό, που δεν παίζει άμυνα, που παίζει ακατάπαυστα στην εθνική και στο τριφύλλι, 33 χρονών, δίχως να υπάρχει ένας να του δώσει μια ανάσα. Η πλάκα είναι πως άμα κλατάρει θα τα ακούει κι από πάνω!
Τον βλέπεις από την εξέδρα να σκοράρει το πρώτο του γκολ από το δεξί, να μην καταδέχεται να πανηγυρίσει απέναντι σε ερασιτέχνες, να καλεί τους συμπαίκτες του να γυρίσουν στη σέντρα για να συνεχιστεί γρήγορα το ματς και δεν γίνεται να μην σκεφτείς πως του χρωστάμε ένα ταπεινό “ευχαριστώ”.
Που τα δίνει όλα, που δεν λουφάρει…
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, επιστροφή Μαξίμοβιτς: Το «φρένο» Μπαλντίνι και η μεταπωλητική αξία
- «Συμφωνία Ναντ-Λαφόν, με τόσα χρήματα μπορεί να τον αγοράσει ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος απογοήτευσης του Αλαφούζου όταν δεν έπαιζε ο Ταμπόρδα
- Παναθηναϊκός: Οι πιθανοί αντίπαλοι (σήμερα) στο Europa League και το σενάριο για Conference
- Παναθηναϊκός: «Τα δεδομένα για Μαυροπάνο - Θα ανανέωνα τον Κώτσιρα» (vid)