Παναθηναϊκός-Φιορεντίνα: «Φέτος τον τίτλο ή… εφιάλτης», η αντίδραση των «βιόλα»
Ο Παναθηναϊκός, έχοντας αποκλείσει τη Βίκινγκουρ, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στη φάση των «16» του Conference League.
Η κλήρωση της Παρασκευής (21/02) έφερε τους «πράσινους» αντιμέτωπους με την ομάδα της Φλωρεντίας, σε μια αναμέτρηση που θα καθορίσει την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Το έργο τους μόνο εύκολο δεν θα είναι, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους Ιταλούς, καθώς οι φίλοι των «βιόλα» φαίνεται να αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Κάποιοι φίλαθλοι της Φιορεντίνα, σχολιάζοντας την ανάρτηση της ομάδας τους στο Twitter για την κλήρωση, έφεραν στη μνήμη τους τον περσινό χαμένο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για μια καλύτερη εμφάνιση.
Ένας από αυτούς μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά: «Αν δεν παρουσιαστούμε βελτιωμένοι, η Αθήνα μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη, όπως συνέβη στον προηγούμενο τελικό».
Την ίδια στιγμή, αρκετοί οπαδοί της ιταλικής ομάδας αισιοδοξούν πως φέτος ήρθε η ώρα για την πολυπόθητη κατάκτηση του τροπαίου, ειδικά μετά από δύο συνεχόμενους χαμένους τελικούς στο Conference League.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google«Αυτή τη φορά πρέπει επιτέλους να το πάρουμε, σωστά;» έγραψε ένας φίλος της Φιορεντίνα, εκφράζοντας την επιθυμία όλων για επιτυχία.
Το αν ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία, μένει να φανεί στο χορτάρι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μάικ Τζέιμς: Το μέλλον του και η στάση του Παναθηναϊκού
- Παναθηναϊκός: Αλλάζουν οι πιθανοί αντίπαλοι στο Conference League
- Παναθηναϊκός: Το πήρε... απόφαση για Μπόνγκα η Ρεάλ Μαδρίτης!
- Παναθηναϊκός: Το νέο πρόσωπο που κερδίζει πόντους στην προετοιμασία
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που δεν έπαιξε ο Ντε Φράι - Πότε το ντεμπούτο του