Παναθηναϊκός: Δείχνει από νωρίς ότι ήταν σωστή μεταγραφή!
Νωρίς-νωρίς ο Μανώλης Σιώπης αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του και να παίρνει τα μπράβο.
Η έξοδός του από το ματς με την Βίκινγκουρ έφερε κατάρρευση και οι ερασιτέχνες εκμεταλλεύτηκαν την κακή νοοτροπία του Παναθηναϊκού, βάζοντάς σε μέσα στα δίχτυα.
Με τον Βόλο έκλεβε διαρκώς μπάλες, αποτελούσε το πρώτο τείχος άμυνας, περιμένουμε να τον δούμε πως θα είναι δίπλα στον Αράο τον οποίο ο Βιτόρια τόνισε ότι θα δούμε στην αποστολή την Πέμπτη.
Ξέρουμε καλά τα χαρακτηριστικά του Έλληνα άσου, μιλάμε για παίκτη που είναι ίδιος στην κοψιά με τον Σιμάο, ένας ακούραστος εργάτης στα χαφ που τόσο έλειπε από την ομάδα. Κρίμα που δεν έχει και μερικούς πόντους παραπάνω μπόι!
Κατά τα άλλα είναι φτυστός με τον Μοζαμβικανό αμυντικό χαφ της πολυμετοχικότητας και του τελευταίου τίτλου το 2010. Ακούραστος και κοινωνός θετικής ενέργειας στα αποδυτήρια. Έχουν όλοι να λένε, σε όσες ομάδες έχει αγωνιστεί.
Ο ορισμός της “ψυχής” των ενδοτέρων, παίκτης που δεν θα γκρινιάξει ποτέ για τον ρόλο και τον χρόνο του, ασχέτως αν -όπως είναι φυσικό- κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται.
Στον πάγκο, θα είναι ο πρώτος που θα τρέξει να πανηγυρίσει με την υπόλοιπη ομάδα, που θα εμψυχώσει, που θα ενθαρρύνει, που θα “ντοπάρει” κάθε συμπαίκτη του.
Φαίνονται ασήμαντα όλα τα τελευταία σε μια ομάδα με τεράστια δομικά θέματα εδώ και δεκαετίες, αλλά γι αυτό ακριβώς χρειάζονται οι παίκτες που μπορούν να φέρουν ενότητα και καλό κλίμα μετά από άσχημες συγκυρίες
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»