Παναθηναϊκός: Η «είδηση» για Αράο και Βαγιαννίδη ενόψει Βίκινγκουρ
Το Τριφύλλι κυριάρχησε στο ΟΑΚΑ απέναντι στο Βόλο, πήρε τη νίκη και τώρα στρέφει το βλέμμα του στην κρίσιμη ρεβάνς με τους Ισλανδούς την προσεχή Πέμπτη (20/02).
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 στην έδρα του, επιστρέφοντας στις νίκες και από σήμερα προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον επαναληπτικό κόντρα στη Βίκινγκουρ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Conference League.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Όπως αποκαλύφθηκε, πάντως, για τους τραυματίες Γουίλιαν Αράο και Γιώργο Βαγιαννίδη, τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα όσον αφορά τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Οι πιθανότητες γείρουν στο να μην αγωνιστούν, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ρουί Βιτόρια, ο οποίος καλείται να συνθέσει μια ενδεκάδα έχοντας πολλές απουσίες στο… τεφτέρι του και περιορισμούς λόγω της ευρωπαϊκής λίστας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»