Φύσσας: «Ο Παναθηναϊκός είχε κάποια κατάλοιπα από τις προηγούμενες ήττες»
Η θέση του Τάκη Φύσσα μετά τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο (2-1).
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Μόνο Μπάλα»:
«Είδαμε έναν Παναθηναϊκό σε πολύ δύσκολη περίοδο. Είδα ποδοσφαιριστές να δίνουν τα πάντα στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Σιώπης έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό. Βοήθησε πολύ αυτό και στο action-reaction. Βοήθησαν και τα μπακ.
Ο Μλαντένοβιτς παίζει συνέχεια, δεν ξέρω γιατί δεν αγωνίζεται ο Μαξ. Βοήθησε τον Τζούρισιτς. Ήταν και το καλύτερο παιχνίδι του Κώτσιρα.
Ο Παναθηναϊκός είχε κάποια κατάλοιπα από τις προηγούμενες ήττες. Εμείς είχαμε προπόνηση το απόγευμα και πηγαίναμε από το πρωί και συζητούσαμε.
Η πρώτη ανάγνωση του προβλήματος είναι να αποδεχτείς τι κάνεις λάθος. Οι παίκτες το αποδέχτηκαν. Φάνηκε από τις δηλώσεις του Ιωαννίδη
Βλέποντας το γκολ που δέχεται ο Παναθηναϊκός σήμερα, είναι ένα εύκολο γκολ. Αυτό το γκολ σε διαλύει. Είμαι 2-0, έχω φάση για 3-0 και τρώω αυτό το γκολ. Δεν είναι ότι έγινε ένα σουτ από τα 30 μέτρα. Είναι πάρα πολύ εύκολο γκολ»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Κάτι με εξιτάρει...» - Νέο μήνυμα και σπόντες για Ολυμπιακό
- Άρης Γάτας: Αυτός είναι ο λόγος που μήνες τώρα εμπλέκουν Αγγελικούση με Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός θα φέρει ή τον Σίλβα ή ψηλό από Τουρκία - Τι ισχύει με ΝΒΑer»
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις ομάδες που θέλουν Ταμπόρδα
- Συναγερμός στην Πλζεν πριν τον Παναθηναϊκό: Απογοητευτική ήττα από Σλοβάτσκο