Φύσσας: «Ο Παναθηναϊκός είχε κάποια κατάλοιπα από τις προηγούμενες ήττες»

Η θέση του Τάκη Φύσσα μετά τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο (2-1).

Φύσσας: «Ο Παναθηναϊκός είχε κάποια κατάλοιπα από τις προηγούμενες ήττες»

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Μόνο Μπάλα»:

«Είδαμε έναν Παναθηναϊκό σε πολύ δύσκολη περίοδο. Είδα ποδοσφαιριστές να δίνουν τα πάντα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Σιώπης έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό. Βοήθησε πολύ αυτό και στο action-reaction. Βοήθησαν και τα μπακ.

Ο Μλαντένοβιτς παίζει συνέχεια, δεν ξέρω γιατί δεν αγωνίζεται ο Μαξ. Βοήθησε τον Τζούρισιτς. Ήταν και το καλύτερο παιχνίδι του Κώτσιρα.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάποια κατάλοιπα από τις προηγούμενες ήττες. Εμείς είχαμε προπόνηση το απόγευμα και πηγαίναμε από το πρωί και συζητούσαμε.

Η πρώτη ανάγνωση του προβλήματος είναι να αποδεχτείς τι κάνεις λάθος. Οι παίκτες το αποδέχτηκαν. Φάνηκε από τις δηλώσεις του Ιωαννίδη

Βλέποντας το γκολ που δέχεται ο Παναθηναϊκός σήμερα, είναι ένα εύκολο γκολ. Αυτό το γκολ σε διαλύει. Είμαι 2-0, έχω φάση για 3-0 και τρώω αυτό το γκολ. Δεν είναι ότι έγινε ένα σουτ από τα 30 μέτρα. Είναι πάρα πολύ εύκολο γκολ»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr