Καυστικός Μάνεσης για Παναθηναϊκό: «Ποιος Ιωαννίδης; Μου λες για τους Φινλανδούς, Ισλανδούς... »
Ο Νίκος Μάνεσης θέλησε να σχολιάσει την ήττα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βίκινγκουρ για τα playoffs του Conference League.
Ο Παναθηναϊκός την περασμένη Πέμπτη ηττήθηκε απέναντι στη Βίκινγκουρ με 2-1 για το πρώτο παιχνίδι των playoffs του Conference League κι ο Νίκος Μάνεσης θέλησε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.
Μάλιστα εκτός από την εικόνα των πρασίνων, ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στο πρόστιμο των 400.000 ευρώ που επέβαλλε στους παίκτες ο Γιάννης Αλαφούζος για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.
Αναλυτικά ανέφερε αρχικά: «Έβαλε 400.000 πρόστιμο ο Αλαφούζος γιατί οι εμφανίσεις του Παναθηναϊκού το τελευταίο χρονικό διάστημα θυμίζουν τον μέσο όρο εμφανίσεων του τα τελευταία 10 χρόνια».
Έπειτα ο συνεργάτης του θέλοντας να τον πειράξει του είπε: «Σας έσωσε ο Ιωαννίδης, ευτυχώς που έβαλε το πέναλτι στο τέλος», με τον ίδιο να του αποκρίνεται ειρωνικά: «Ποιος είναι ο Ιωαννίδης; Μου λες για τους Φιλανδούς, Ισλανδούς που ούτε το όνομά τους δεν μπορούμε να πούμε».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σε επαφές για Γκοτσολεϊσβίλι ο Παναθηναϊκός»
- ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε Μισαηλίδη - Η διάρκεια του συμβολαίου
- Παναθηναϊκός: Πότε θα είναι έτοιμος για να παίξει ο Ντέσερς
- Πιθανές εξελίξεις με Βοτανικό: Το σενάριο για αύξηση της χωρητικότητας
- «Κλείνει στην ΑΕΚ παίκτης που ακούστηκε για Παναθηναϊκό»