Παναθηναϊκός: Αν ο Μαξ δεν μπορεί να παίξει με τη Βίκινγκουρ, κάτι συμβαίνει...
Στον Παναθηναϊκό το γεγονός ότι ο Φίλιπ Μαξ δεν μπορεί να προσφέρει ούτε στα παιχνίδια με τη Βίκινγκουρ πρέπει να προβληματίσει αρκετά.
Ο Φίλιπ Μαξ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε προκειμένου να καλύψει το κενό του Χουάνκαρ στην αριστερή πλευρά κι έπειτα ν’ αποτελέσει τη νούμερο ένα λύση στη συγκεκριμένη θέση.
Αντ’ αυτού ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς έχει κληθεί να βγάλει μια σεζόν, έως τώρα, μόνος του με πλήθος παιχνιδιών στα πόδια του με τον Γερμανό μπακ να είναι… άφαντος!
Ακόμα και σε παιχνίδια επιπέδου Βίκινγκουρ ο Ρουί Βιτόρια δε δείχνει να τον εμπιστεύεται με αποτέλεσμα ο Σέρβος μπακ να παίζει ασταμάτητα και με τεράστιο ρίσκο να βγάλει κάποιο τραυματισμό μελλοντικά.
Δε γίνεται ένας παίκτης, στην προκειμένη ο Μλαντένοβιτς, να παίζει non-stop και να μην υπάρχει δεύτερη λύση από πίσω.
Αυτό το γεγονός θα πρέπει να προβληματίσει πολύ τον Παναθηναϊκό, ο οποίος καλείται να λύσει αυτό το πρόβλημα, ώστε να έχει μια ήσυχη επόμενη μέρα.
Σκεφτείτε σε διαφορετική περίπτωση να τραυματιστεί και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, τότε σε τι μπελάδες θα μπει ο Πορτογάλος τεχνικός και οι συνεργάτες του και πόσο περισσότερο θα μεγαλώσει το πρόβλημα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»