Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για τη διαρροή «ροζ» βίντεο!
Το κορεατικό δικαστικό σύστημα καταδίκασε τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.
Μπλεξίματα με το νόμο της Κορέας φαίνεται πως έχει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χουάνγκ Ουί Τζο, καθώς σύμφωνα με τις πληροφοριές καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή.
Ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση από το δικαστήριο της χώρας του έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ίδιος βιντεοσκόπησε δύο γυναίκες χωρίς τη συναίνεσή τους κατά τη διάρκεια σεξουαλικών επαφών, τέσσερις φορές μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου 2022.
Όσα ανέφερε η δικαιοσύνη στην ετυμηγορία της:
«Λαμβάνοντας υπόψη ότι κατέγραψε τις σκηνές με κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια σεξουαλικών επαφών χωρίς τη συναίνεσή τους, τον αριθμό των περιστατικών και τις λεπτομέρειες του υλικού που καταγράφηκε, η φύση του εγκλήματος είναι σοβαρή.
Δεδομένης της σοβαρότητας των κοινωνικά επιζήμιων επιπτώσεων των παράνομων βιντεοσκοπήσεων, είναι απαραίτητο να τιμωρηθούν αυστηρά».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Απάντησε σε Ολυμπιακό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!
- Χείμαρρος Αταμάν στη συν. Τύπου: «Κωμωδία! Παίζαμε κόντρα και σε τρεις διαιτητές!»
- Γιαννακόπουλος: «32 αγωνιστικες και 2 εκ. στον Ναν - 1000 ευρώ ο Ντόρσεϊ»
- ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ! Αποβολή για Ναν στην πρόκληση του Ντόρσεϊ! (vid)
- Με Γιαννακόπουλο το Χάποελ - Παναθηναϊκός στη Βουλγαρία!