Πανηγυρικό «άδειασμα» από την ΚΕΔ στον Ηλία Σπάθα! (vids)
Η ΚΕΔ άφησε ασχολίαστο το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα AKTOR τη στιγμή που ο Ηλίας Σπάθας είχε κάνει λόγο για δύο πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν υπέρ των «ερυθρόλευκων» στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live».
Η πλευρά του Ολυμπιακού ζητούσε πέναλτι σε έξι περιπτώσεις στο παιχνίδι με τον Αστέρα AKTOR, ο τηλεκριτικός διαιτησίας του MEGA έκρινε πως υπάρχουν δύο παραβάσεις πέναλτι (και 1-2 κόκκινες κάρτες), όμως, η ΚΕΔ «άδειασε» πανηγυρικά τους Πειραιώτες, καθώς δε σχολίασε καν το παιχνίδι.
Το κερασάκι στην άστοχη κριτική του Σπάθα «έπεσε» στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός, καθώς ισχυρίστηκε πως υπάρχει πέναλτι από τον Πάλμερ-Μπράουν στον Μορόν.
Η πλευρά της ΚΕΔ σχολίασε την επίμαχη φάση από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεκαθαρίζοντας πως δεν έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι εις βάρος του Τριφυλλιού.
Οι τοποθετήσεις του Ηλία Σπάθα:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 13 ελεύθεροι σε στυλ Νίστρουπ για την άμυνα
- "Κλεισμένος" από τον Παναθηναϊκό ο Ράστοντερ, μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα»
- Παναθηναϊκός: Ποια παιχνίδια θα δείχνει το νέο Panathinaikos TV
- Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού για Καμαρά
- Η αλήθεια για Λάρκιν: Πότε ρώτησε ο Παναθηναϊκός, τι ισχύει σήμερα