Πανηγυρικό «άδειασμα» από την ΚΕΔ στον Ηλία Σπάθα! (vids)
Η ΚΕΔ άφησε ασχολίαστο το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα AKTOR τη στιγμή που ο Ηλίας Σπάθας είχε κάνει λόγο για δύο πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν υπέρ των «ερυθρόλευκων» στην εκπομπή «Σούπερ Μπάλα Live».
Η πλευρά του Ολυμπιακού ζητούσε πέναλτι σε έξι περιπτώσεις στο παιχνίδι με τον Αστέρα AKTOR, ο τηλεκριτικός διαιτησίας του MEGA έκρινε πως υπάρχουν δύο παραβάσεις πέναλτι (και 1-2 κόκκινες κάρτες), όμως, η ΚΕΔ «άδειασε» πανηγυρικά τους Πειραιώτες, καθώς δε σχολίασε καν το παιχνίδι.
Το κερασάκι στην άστοχη κριτική του Σπάθα «έπεσε» στον αγώνα Άρης-Παναθηναϊκός, καθώς ισχυρίστηκε πως υπάρχει πέναλτι από τον Πάλμερ-Μπράουν στον Μορόν.
Η πλευρά της ΚΕΔ σχολίασε την επίμαχη φάση από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεκαθαρίζοντας πως δεν έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι εις βάρος του Τριφυλλιού.
Οι τοποθετήσεις του Ηλία Σπάθα:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με ατάκα για Χολμς οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Παναθηναϊκός: Πανό - μήνυμα της Θύρας 13 στο T-Center (pic)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ναν, Σλούκα ενόψει Ζαλγκίρις
- Φέρεντσβαρος-Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση