Παναθηναϊκός: Που είσαι Αράο…
Πέντε γκολ παθητικό χωρίς τον Αράο στο γήπεδο.

Συμφωνούμε ότι στον Παναθηναϊκό πάντα οι κορυφαίοι είναι όσοι δεν παίζουν, αλλά μέχρι πρότινος ο Βραζιλιάνος ήταν ο μοναδικός κόφτης του κλαμπ, αναντικατάστατος, με στυλ παιχνιδιού που δεν έχει κανείς άλλος κεντρικός μέσος.
Φυσικά όταν έπαιζε, ο κόσμος δεν άντεχε τη βραδύτητά του, το ότι δεν δημιουργεί και δεν κάνει κόλπα με το τόπι. Ο οπαδός είναι συνηθισμένος να κοιτάζει τι κάνει ένας παίκτης με τη μπάλα στα πόδια, ο νοτιοαμερικάνος μπορεί να μην είναι μάγος, αλλά στον ανοργάνωτο ΠΑΟ του Ντιέγκο Αλόνσο, που ο καθένας με τη μπάλα στα πόδια έκανε ό,τι τον φώτιζε ο Θεός, ήταν όαση.
Προσπαθούσε να καλύψει τους σέντερ μπακ, ήταν ο μόνος που μάρκαρε στον άξονα, μπορούσε να γυρίσει και πίσω αγωνιζόμενος ως τρίτος στόπερ. Στα 32 του προφανώς δεν έχει μεταπωλητική αξία, μια από τα ίδια ισχύουν για τον Μανώλη Σιώπη.
Πάντως η απουσία του στα τελευταία παιχνίδια ήταν κομβική αφού δεν είδαμε κάποιον στη θέση του που να έδωσε δύναμη, πρέσινγκ, κάλυψη της άμυνας και ασφάλεια. Αποκλείστηκες στο κύπελλο, βρέθηκες στο -5 στο πρωτάθλημα και ως συνήθως η μιζέρια/κακομοιριά σε κουκούλωσε σε σημείο να εκφράζονται αμφιβολίες ακόμα και για το αν μπορείς να πετάξεις εκτός Ευρώπης την…Βίκινγκουρ.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google NewsΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Η ανανέωση του Ναν κλείνει στα 13,5 εκατ. ευρώ»
- Παναθηναϊκός: «Έρχονται εξελίξεις – Ραντεβού Αλαφούζου-Βιτόρια»
- Η Ευρωλίγκα ζήτησε από τον Βεζένκοφ να σχολιάσει το τετράποντο αν και δόθηκε ανύπαρκτο φάουλ στον Μήτογλου!
- Μαρία Δαρσινού: Το νέο ΓΛΕΝΤΙ με Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό (pic)
- Παναθηναϊκός: Με αυτές τις νίκες παίρνει πλεονέκτημα - Το πρόγραμμα