Οριστικό: Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Άντραζ Σπόραρ
Στην Αλάνιασπορ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άντραζ Σπόραρ. Το πρωί της Τρίτης (11/2) θα πέσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού, Κώστας Μανωλιουδάκης στην εκπομπή «11 Αυτοί, 11 Εμείς» οι «πράσινοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τους Τούρκους για την πώληση του Άντραζ Σπόραρ, λαμβάνοντας ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, με τον Σλοβένο να ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
Ο Σπόραρ μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό, όπου σε 89 εμφανίσεις μέτρησε 28 γκολ και 9 ασίστ, θα ταξιδέψει στην Τουρκία, για ιατρικές εξετάσεις και για να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στην Αλάνιασπορ.
Ο 30χρονος επιθετικός θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την τουρκική ομάδα που θα έχει διάρκεια 2,5 χρόνων, με την Αλάνια να αποτελεί τον όγδοο σταθμό στην καριέρα του Σπόραρ.
# Αντράζ Σπόραρ
# Παναθηναϊκός
# Παναθηναϊκός Ειδήσεις Ποδόσφαιρο - ΠΑΟ νεα
# ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
# Παο
# ΣΠΟΡΑΡ
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Η ανανέωση του Ναν κλείνει στα 13,5 εκατ. ευρώ»
- Παναθηναϊκός: «Έρχονται εξελίξεις – Ραντεβού Αλαφούζου-Βιτόρια»
- Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε τη χειρονομία Παπανικολάου για Σλούκα!
- Μαρία Δαρσινού: Το νέο ΓΛΕΝΤΙ με Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό (pic)
- Παναθηναϊκός: Με αυτές τις νίκες παίρνει πλεονέκτημα - Το πρόγραμμα