Κατσουράνης: «Λείπει ένας... Μπερνάρ από τον Παναθηναϊκό» (vid)
Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για το Άρης-Παναθηναϊκός και επεσήμανε πως λείπει από το ρόστερ του Τριφυλλιού ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Μπερνάρ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι ο Ολυμπιακός έκανε γκέλα. Δεν έπαιξε σαν δεύτερη ομάδα που κυνηγάει την πρώτη. Έκανε άσχημη εντύπωση, δεν είχε πάθος, δεν είχε νεύρο. Δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός.
Δεν έπρεπε να βγει ο Τσέριν, ήταν ο καλύτερος από τους τρεις στο κέντρο. Δεν ταιριάζουν αυτά τα παιχνίδια δύναμης στον Τετέ. Θέλει το χώρο του.
Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και ανασταλτικά. Ήταν πολύ σοφτ ομάδα, δεν έκοβε και εύκολα. Οι επιθέσεις του Άρη ξεκίνησαν και τελείωσαν όλες.
Ο Σαβέριο περπατούσε και έμπαινε στην περιοχή. Ήταν καλός και ο Άρης, όμως.
Δεν έχει δικαιολογία ο Παναθηναϊκός, ότι έπαιξε την Τετάρτη. Το 2-0 έγινε νωρίς και περιμένει κανείς η ομάδα ότι θα αντιδράσεις. Δεν έγινε ευκαιρία.
Λείπει ο παίκτης στυλ Μπερνάρ στον Παναθηναϊκό… Δεν πρέπει να έχει κάνει 2.5 σουτ η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός φάνηκε σαν να μην ήξερε πού και γιατί παίζει.
Αν ο Άρης είχε καλύτερη φυσική κατάσταση θα μπορούσε να είχε νικήσει και 4-0»
Δείτε παρακάτω:
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google NewsΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Η ανανέωση του Ναν κλείνει στα 13,5 εκατ. ευρώ»
- Παναθηναϊκός: «Έρχονται εξελίξεις – Ραντεβού Αλαφούζου-Βιτόρια»
- Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε τη χειρονομία Παπανικολάου για Σλούκα!
- Μαρία Δαρσινού: Το νέο ΓΛΕΝΤΙ με Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό (pic)
- Παναθηναϊκός: Με αυτές τις νίκες παίρνει πλεονέκτημα - Το πρόγραμμα