Μλαντένοβιτς: «Τραγικό το αποψινό, πρέπει να τα αλλάξουμε όλα!»
Δείτε τι δήλωσε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς μετά το Άρης-Παναθηναϊκός:
«Όλα πήγαν λάθος. Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αποδεχτούμε. Με μια λέξη, ήταν τραγικό το αποψινό. Από εκεί και πέρα, αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, δεν γίνεται να παίζουμε σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα!».
Για το εάν έπαιξε ρόλο η κούραση από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο: «Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα τα πράγματα ήταν εντελώς εκτός».
Για το εάν μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρει στην συνέχεια τον καλό του εαυτό: «Κάθε 3 μέρες έχουμε παιχνίδι, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δεν θα ψάξω και δεν θα βρω δικαιολογίες. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε την μάχη, να πολεμήσουμε για αυτό και να προσπαθήσουμε. Είναι δύσκολο με τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να αλλάξουμε».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βούιξε η Βραζιλία: «Δυνατά για Τετέ η Γκρέμιο»
- Η ατάκα «έκπληξη» του Νικολαϊδη για τη μεταγραφή του Γερεμέγεφ στον ΠΑΟΚ
- Παπαδημητρίου: «Τον έβλεπες και λυπόσουν» - Βαριά ατάκα για παίκτη του Παναθηναϊκού
- Βαϊμάκης: «Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο Μπενίτεθ με αυτό - Αυτό είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Σίλβα - Όλη η αλήθεια (vid)