«Τελειώνει» από την Ίντερ ο Χοακίν Κορέα που ήθελε ο Παναθηναϊκός (pic)
Παρελθόν θα αποτελέσει τους επόμενους μήνες ο Χοακίν Κορέα από την Ίντερ και αναμένεται να «κυκλοφορήσει» ελεύθερος στην αγορά με τους «Νερατζούρι» να χάνουν τον παίκτη δίχως να πάρουν ούτε… ευρώ.
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα λοιπόν, ο Κορέα θα παραμείνει στην Ίντερ μέχρι το φινάλε της σεζόν, όμως στην συνέχεια θα αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο, αφού είναι ειλημμένη απόφαση η μη ανανέωση του συμβολαίου του.
Το καλοκαίρι ο 30χρονος άσος απασχόλησε τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και μένει να φανεί εάν το όνομά του θα επανέλθει στο προσκήνιο σε μερικούς μήνες, όταν θα κινείται πια ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι.
Δείτε παρακάτω:
🚨 MERCADO DA BOLA 🚨
🇦🇷 Joaquín Correa não renovará com a Internazionale e deixará o clube a custo zero ao final da temporada!
🔹 O atacante argentino, de 29 anos, ficará livre no mercado para negociar com novos clubes.
🗞 Fonte: @NicoSchira#MercadoDaBola #Inter… pic.twitter.com/OZPx6U1W2K
— Okay Okay Entretenimento (@okayokayentret1) February 5, 2025
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τελειώνει από Παναθηναϊκό, προτάθηκε σε ΠΑΟΚ, Άρη και τον θέλουν ΟΦΗ και Κηφισιά
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τόσα θέλει ο Λεβαδειακός για Βήχο-Τσάπρα «πακέτο»
- Παναθηναϊκός: "Πιθανή συνεργασία με Σωτήρη Κυργιάκο - Ο ρόλος του"
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που αποχώρησε ο Τζαβέλλας, τι γίνεται με αντικαταστάτη
- «Γιούρτσεβεν όπως Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό - Μέχρι εδώ ήταν...»