«Τελειώνει» από την Ίντερ ο Χοακίν Κορέα που ήθελε ο Παναθηναϊκός (pic)
Παρελθόν θα αποτελέσει τους επόμενους μήνες ο Χοακίν Κορέα από την Ίντερ και αναμένεται να «κυκλοφορήσει» ελεύθερος στην αγορά με τους «Νερατζούρι» να χάνουν τον παίκτη δίχως να πάρουν ούτε… ευρώ.
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα λοιπόν, ο Κορέα θα παραμείνει στην Ίντερ μέχρι το φινάλε της σεζόν, όμως στην συνέχεια θα αποχωρήσει από τον ιταλικό σύλλογο, αφού είναι ειλημμένη απόφαση η μη ανανέωση του συμβολαίου του.
Το καλοκαίρι ο 30χρονος άσος απασχόλησε τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και μένει να φανεί εάν το όνομά του θα επανέλθει στο προσκήνιο σε μερικούς μήνες, όταν θα κινείται πια ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι.
Δείτε παρακάτω:
🚨 MERCADO DA BOLA 🚨
🇦🇷 Joaquín Correa não renovará com a Internazionale e deixará o clube a custo zero ao final da temporada!
🔹 O atacante argentino, de 29 anos, ficará livre no mercado para negociar com novos clubes.
🗞 Fonte: @NicoSchira#MercadoDaBola #Inter… pic.twitter.com/OZPx6U1W2K
— Okay Okay Entretenimento (@okayokayentret1) February 5, 2025
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ξεκίνησε η κατρακύλα...» (pic)
- «Πολικό express» στο ΟΑΚΑ - Η θερμοκρασία στο Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (pic)
- Transfermarkt: Η ομάδα - φαβορί για τον Σαντίνο Αντίνο - Ποιο το ποσοστό (pic)
- Καλβάρι για Αντίνο: «Άπειρος και αλαζόνας ο Ντι Κάρλο - Δεν έχει πείσει κανέναν!»
- Παναθηναϊκός: Ποιος παίκτης πηγαίνει στην Κηφισιά ως «αντάλλαγμα» για τη μεταγραφή Παντελίδη