Παναθηναϊκός: Η διαμαρτυρία Τζαβέλλα στον διαιτητή του ντέρμπι - Τι συνέβη με τη λήξη
Ο Γιώργος Τζαβέλλας μετά το τέλος του παιχνιδιού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είχε παράπονα από τον Ισπανό διαιτητή της αναμέτρησης.
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό κι ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Μουζακίτη ήταν αρκετό, ώστε να κρίνει το παιχνίδι.
Από εκεί και πέρα σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Τζαβέλλας πλησίασε τον Χοσέ Λουίς Μουνουέρα προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι δεν κράτησε περισσότερα λεπτά καθυστερήσεων στο παιχνίδι.
Θυμίζουμε ότι στις καθυστερήσεις έγινε το πέναλτι και λίγο μετά μπήκε το γκολ του Ολυμπιακού με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να θεωρούν ότι το ένα επιπλέον λεπτό για όλα αυτά που κράτησε ήταν λίγο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Αχρείαστο πέναλτι - Να κερδίσουμε στην Τούμπα» - Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Συνθήματα κατά Αλαφούζου στη Λεωφόρο, τα... άκουσαν και οι παίκτες
- «Καταθέτει επίσημη πρόταση για Λομόνακο ο Παναθηναϊκός»
- Η απογοήτευση στο πρόσωπο του Αλαφούζου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ (vid)
- «Καταθέτει επίσημη πρόταση για Λομόνακο ο Παναθηναϊκός»