Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Απαραίτητοι στην ενδεκάδα
Το γήπεδο είναι καθρέφτης, βάσει όσων είδαμε στο ματς με τον ΟΦΗ, Τετέ, Πελίστρι, Ουναχί θα πρέπει να ξεκινήσουν στην 11άδα από την αρχή σήμερα.

Ειδικά ο Βραζιλιάνος κι ο Μαροκινός ήταν κακό που δεν ξεκίνησαν βασικοί στο 1-1 του πρωταθλήματος, οι οικοδεσπότες πήραν θάρρος επειδή έλειπαν οι πιο απρόβλεπτοι κι επιδραστικοί παίκτες σου και σε πίεσαν ασφυκτικά, στο πρώτο 20λεπτο δεν ήξερες που πατούσες και που βρισκόσουν.
Πέρα από την ικανότητά τους να βρίσκονται σε καλές εκτελέσεις, ο νοτιοαμερικάνος εξτρέμ κι ο Αφρικανός είναι και ικανοί δημιουργοί. Ο Βραζιλιάνος είναι αριστεροπόδαρος κι αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά για να μπορεί να συγκλίνει και είτε να πηγαίνει σε κάποια εκτέλεση είτε να βγάζει κάποια κάθετη πάσα ή σπανιότερα σέντρα.
Σημαντικό ρόλο στην καλή του απόδοση παίζει και η αγαστή συνεργασία που έχει με τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Ο Τετέ τα πάει πολύ καλά όταν καλείται να πάρει αποφάσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είτε για να εκτελέσει είτε για να δημιουργήσει. Λόγω των περιορισμένων χώρων που υπάρχουν στις ελληνικές, πολυπληθείς άμυνες συνήθως χρειάζεται να έχεις μεγάλη ακρίβεια, ταχύτητα και φαντασία. Το ίδιο ισχύει για τον Ουναχί που μπορεί ανά πάσα στιγμή να “κόψει στα δύο” την αντίπαλη άμυνα με μια εμπνευσμένη πάσα.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google NewsΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σοκ» με Μπακασέτα και Πάλμερ-Μπράουν - Το διάστημα απουσίας και τα μας που χάνουν
- Επίσημο: Με απουσίες και επιστροφές η αποστολή του Παναθηναϊκό για Βόλο
- Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 400.000 ευρώ από Αλαφούζο σε ποδοσφαιριστές!
- Βοτανικός (γήπεδο Παναθηναϊκού): «Εργασίες συμπύκνωσης εδάφους» (vid)
- Συγκίνησε με Πάρη Δερμάνη ο Γιαννακόπουλος! (pic)