Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό - Η απόφαση για Αράο
Χωρίς τους Γέντβαϊ και Αράο θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το Κύπελλο Ελλάδας.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό (5/2, 19:30, «Γ. Καραϊσκάκης»).
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Θεραπεία ακολούθησε ο Γεντβάι και αποφόρτιση ο Αράο.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουί Βιτόρια ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή.
Σε αυτή είναι οι Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Μαξίμοβιτς, Σιώπης, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Φικάι, Νταμπίζας»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λεοντίν Γκούντελβαϊν: Από το ερωτικό μόντελινγκ στις εξέδρες του Παναθηναϊκού (pics)
- Οι όμορφες παρουσίες στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ (pics)
- Γιαννακόπουλος: «Το ποτάμι φούσκωσε και θα σας πάρει...» (pic)
- Το ιστορικό «μονάκι» Γιαννακόπουλου vs Αγγελόπουλου - Η ανάρτηση του DPG (pic)
- Τεράστια παγίδα: Η «μισή» Μονακό και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό