Παναθηναϊκός: Πονοκέφαλος η ευρωπαϊκή λίστα, ποιους θα κόψει ο Βιτόρια

Ο Ρουί Βιτόρια βρίσκεται μπροστά και στην απόφαση για τον ποιον παίκτη θα κόψει από την ευρωπαϊκή του λίστα, καθώς η προθεσμία εκπνέει.

Παναθηναϊκός: Ωδή στον μαέστρο Βιτόρια - Δείτε τι έκανε!

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός έχει διορία μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, ώστε να δηλώσει τη νέα του ευρωπαϊκή λίστα για τα νοκ άουτ παιχνίδια, έχοντας το δικαίωμα να κάνει σ’ αυτή έως και τρεις αλλαγές.

Οι δύο θεωρούνται δεδομένες, καθώς οι Μανώλης Σιώπης και Κάρολ Σφιντέρσκι θα μπουν στην λίστα αυτή στις θέσεις του αείμνηστου Τζορτζ Μπάλντοκ και του Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Από εκεί και πέρα η τρίτη θέση αποτελεί ένα ερωτηματικό, καθώς δεδομένα θα μπει στη λίστα ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν που αποτελεί σημαντική εσωτερική μεταγραφή και δείχνει ότι στην ιεραρχία έχει βρεθεί τρίτος πλέον στα στόπερ διεκδικώντας μια θέση βασικού.

Ο πονοκέφαλος, λοιπόν, έχει να κάνει με τον παίκτη που θα αφαιρεθεί, για να μπει ο Αμερικανός στόπερ στην ευρωπαϊκή λίστα με τους υποψήφιους να είναι οι Μπαρτ Σένκεφελντ, Φίλιπ Μαξ και Ντάνιελ Μαντσίνι.

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που μείνει εκτός ο Ολλανδός τη θέση στα στόπερ μπορεί να την καλύψει και ο Γουίλιαν Αράο, ενώ αν ο Γερμανός μπακ δεν συμπεριληφθεί, τότε μπαλαντέρ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα είναι ο Γιάννης Κώτσιρας, ενώ στη θέση του Ντάνιελ Μαντσίνι (εξτρέμ) υπάρχουν αρκετοί παίκτες, για να δώσουν λύσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr