Παναθηναϊκός: Επιστροφές στην ενδεκάδα - Οι σκέψεις του Βιτόρια
Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του τη συναρπαστική ανατροπή κόντρα στον ΟΦΗ και στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στη ρεβάνς του Κυπέλλου.
Με το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό να πλησιάζει (5/2, 19:30), η προετοιμασία των «πράσινων» κορυφώνεται σήμερα στο Κορωπί, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση.
Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια ετοιμάζεται να πατήσει το χορτάρι του Φαλήρου με στόχο να επαναλάβει την περσινή της επιτυχία, εξασφαλίζοντας ξανά την πρόκριση στην έδρα του μεγάλου της αντιπάλου.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει μεταδώσει στους παίκτες του τη νοοτροπία του νικητή, κάτι που αποδεικνύεται και από τον απολογισμό του στον πάγκο του Παναθηναϊκού: σε 17 αγώνες έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα.
Λόγω της έντονης προσπάθειας που κατέβαλαν οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον ΟΦΗ, ο Βιτόρια ενδέχεται να προχωρήσει σε αλλαγές, προκειμένου να διαχειριστεί την κόπωση ενόψει και του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Άρη.
Ο Αράο πιθανότατα θα μείνει ξανά εκτός, ενώ στη διάθεση του προπονητή επιστρέφουν οι Μαξίμοβιτς, Τζούριτσιτς και Ίνγκασον, οι οποίοι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΠαράλληλα, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή στην πρόσφατη ανατροπή του Παναθηναϊκού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0
- Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0: Τα γκολ και τα highlights
- Παναθηναϊκός: Και τώρα πρόβα τζενεράλε - Ημέρα, ώρα και αντίπαλος
- Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακή προσέλευση στη Λεωφόρο με Γκρασχόπερς
- Αντίπαλος Παναθηναϊκού: Βαριά... τριάρα για την Πάκσι