Κατσουράνης: «Στο ημίχρονο είπα ότι θα κερδίσει εύκολα ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τη μεγάλη ανατροπή του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Κατσουράνης: «Στο ημίχρονο είπα ότι θα κερδίσει εύκολα ο Παναθηναϊκός» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

«Ο ΟΦΗ ακόμα κι όταν κέρδιζε, δεν ήταν καλός. Αδύναμη εμφάνιση. Με ένα φίλο που μίλησα στο ημίχρονο, του είπα θα κερδίσει εύκολα ο Παναθηναϊκός. Η εικόνα του δεν ήταν για να κυνηγάει με δύο γκολ πίσω. Με βαριά καρδιά, 0-1. Τα γκολ του ΟΦΗ ήταν καταπληκτικά, ούτε η Μπαρτσελόνα δεν το κάνει αυτό…

Τεράστια η αδυναμία του Μλαντένοβιτς. Φταίει και στα δύο γκολ. Χάνει τον Θεοδοσουλάκη στο πρώτο γκολ. Ο Σένκεφελντ δε φέρει καμία ευθύνη. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθεί να κάνει τον Βαγιαννίδη ο Μλαντένοβιτς. Έχει χαλάσει όλες τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού. Στο β’ ημίχρονο κάνει μόνο σέντρα, πρέπει να έχει κάνει πέντε σε ένα πεντάλεπτο.

Ο Ουναχί ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού μακράν. Έκανε τα πάντα. Είναι ο μοναδικός παίκτης που τρέχει στο 2-1 να πάρει τη μπάλα. Κανένας άλλος δεν πάει. Καταπληκτική πάσα από μικρή απόσταση. Χαρισματικός ποδοσφαιριστής, τον αγόραζα… τώρα!

Ο Σφιντέρσκι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Οι αλλαγές του Βιτόρια ήταν φυσιολογικές. Αυτό που έκανε με τον Ζέκα, δεν του βγήκε. Η ανάπτυξη του παιχνιδιού ήταν σε αργό τέμπο. Με τις αλλαγές έγινε πιο επιθετικός ο Παναθηναϊκός και ο Σφιντέρσκι ελευθέρωσε τον Ιωαννίδη κάνοντας κινήσεις αριστερά-δεξιά. Ξέρει μπάλα, μπορεί να συνεργαστεί. Δεν λέω ότι είναι σούπερ τεχνίτης, αλλά τα βασικά τα κάνει. Ίσως, είναι η σημαντικότερη μεταγραφή που έγινε τον Ιανουάριο.

Ο Σιώπης, για μένα, ήταν καλή κίνηση. Είναι στο στυλ σαν τον Γκαρσία του Ολυμπιακού. Ο Τσέριν παίζει στη θέση του Ζέκα, ο Ζέκα δεν έχει φτάσει στα δέκα μέτρα από την περιοχή του αντιπάλου και ο Τσέριν ήταν έξω από την περιοχή…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr