Ο Τσαγκαράκης των... Σερρών διέκοψε τον αγώνα Αστέρας Aktor - Λαμία λόγω βροχόπτωσης
Ο Πέτρος Τσαγκαράκης αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι Αστέρας Aktor – Λαμία λόγω βροχόπτωσης, κάτι το οποίο δεν έκανε στο Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός.
Ο Έλληνας διαιτητής διέκοψε αρχικά, τον αγώνα Αστέρας Aktor – Λαμία στο 42′ λόγω βλάβης στο φωτισμό του γηπέδου.
Η έντονη βροχόπτωση στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ανάγκασε τον ρέφερι να μην ανάψει το πράσινο φως για τη συνέχιση του παιχνιδιού παρά την αποκατάσταση του προβλήματος με το φωτισμό.
Την ίδια ευαισθησία δεν έδειξε ο Τσαγκαράκης στον αγώνα Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Τριφυλλιού να τον πείσουν να μη συνεχιστεί ο αγώνας στο ημίχρονο (σ.σ με το σκορ στο 0-1).
Όταν καλυτέρευσαν οι συνθήκες στην Τρίπολη, ο Τσαγκαράκης έδωσε το ok να επιστρέψουν οι ομάδες στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, το τερέν ήταν «βαρύ» και το έργο των ποδοσφαιριστών έγινε δύσκολο για τα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η 11άδα του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με τη Μπέτις
- Στο γήπεδο ο Αλαφούζος για το Μπέτις - Παναθηναϊκός, με ποιους συνομίλησε
- Παναθηναϊκός: Υποδοχή οπαδών και αποθέωση στο Καρτούχα πριν τη Μπέτις
- Παναθηναϊκός: Ο Νίκος Παππάς θυμήθηκε τον Θανάση Γιαννακόπουλο (pic)
- Αγκαλιάζει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός, 2-0 τον Πανσερραϊκό