Ο διαιτητής της ρεβάνς στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Χωρίς elite διαιτητή θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όπως έγινε επίσημο.

Πιο αναλυτικά το ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα σφυρίξει ο Χουάν Μουνουέρα Μαρτίνεθ, ο οποίος μάλιστα δεν είναι elite διαιτητής.
Ο 42χρονος ρέφερι έρχεται να σφυρίξει για πρώτη φορά σε ελληνική διοργάνωση, αλλά έχει σφυρίξει παιχνίδια ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.
Βέβαια οι απαιτήσεις δεν είναι ίδιες, καθώς ένα ντέρμπι αιωνίων σε ελληνικό έδαφος έχει τεράστιες απαιτήσεις και θα πρέπει ο κάθε διαιτητής να είναι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο.
Από εκεί και πέρα στους πράσινους ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι γνώριμος, καθώς τον περασμένο Αύγουστο διηύθυνε τη ρεβάνς πρόκρισης κόντρα στη Λανς.
Γνωστός είναι και για τους ερυθρόλευκους, καθώς το 2019 είχε σφυρίξει το ματς επί της Βικτόρια Πλζεν για τον γ’ προκριματικό του Champions League.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google NewsΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σοκ» με Μπακασέτα και Πάλμερ-Μπράουν - Το διάστημα απουσίας και τα μας που χάνουν
- Επίσημο: Με απουσίες και επιστροφές η αποστολή του Παναθηναϊκό για Βόλο
- Παναθηναϊκός: Πρόστιμο 400.000 ευρώ από Αλαφούζο σε ποδοσφαιριστές!
- Βοτανικός (γήπεδο Παναθηναϊκού): «Εργασίες συμπύκνωσης εδάφους» (vid)
- Συγκίνησε με Πάρη Δερμάνη ο Γιαννακόπουλος! (pic)