Βέργης: «Έκανε όργια ο Παναθηναϊκός»
Ο Βασίλης Βέργης σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Live Sport» την εικόνα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, ειδικά ΑΥΤΗ τη βραδιά. Ο Παναθηναϊκός, ως ομάδα και ως οργανισμός, ΤΙΜΗΣΕ τη μνήμη του Μίμη Δομάζου με μια ποδοσφαιρική εμφάνιση που θα μείνει στην ιστορία! Δεν είναι, φυσικά, τόσο η νίκη επί του μαχητή ΟΦΗ με 3-2 όσο ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ τρόπος που ήρθε για τους Πράσινους. Από το 0-2 σε 3-2! Το β’ ημίχρονο – καταιγίδα, κορυφαίο φετινό τους, πρέπει να είναι ο φάρος τους για τη συνέχεια της σεζόν. Εκεί όπου έβλεπες «υπνωτισμένους» παίκτες, βγήκαν από τα αποδυτήρια και «κατασπάραξαν» την ομάδα του Ράσταβατς.
Οι παίκτες του Βιτόρια έκαναν όργια σε αυτό το 45λεπτο. Με μπροστάρη τον εκπληκτικό Πελίστρι και συνοδοιπόρους Τετέ, Ουναΐ, Βαγιαννίδη και Σφιντέρσκι, έφτασαν στο 82ο λεπτό σε μία φοβερή ανατροπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Παναθηναϊκός σε αυτό το διάστημα. Συνεχόμενες πλαγιοκοπήσεις, φάσεις, ευκαιρίες, με τον Σφιντέρσκι να μπαίνει αλλαγή και να προσφέρει τα μέγιστα γεμίζοντας την περιοχή, οι Πράσινοι τρέλαναν τον κόσμο τους και πήραν ένα τεράστιο τρίποντο. Ναι, ο Μίμης Δομάζος τους καμάρωσε από ψηλά για τον χαρακτήρα, την αυταπάρνηση και το ποδόσφαιρό τους!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Κλείνει ο στόπερ κι ακολουθεί step-up στο «8» - Η αλήθεια για Στέιτζ (vid)
- Παναθηναϊκός - Γκρασχόπερς: Το σύνθημα-μήνυμα των οπαδών μετά τη λήξη (vid)
- Το «παιχνίδι τακτικής» του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν και Γένσεν (vid)
- Παναθηναϊκός: «Οι δύο Σκανδιναβοί που βρίσκονται στη λίστα Νίστρουπ»
- Γιαννακόπουλος σε Φουρνιέ: «Μάθε πρώτα την ιστορία και μετά έλα να μιλήσεις» (vids)