Παναθηναϊκός: Το τετ-α-τετ του Βιτόρια με τον ατζέντη του Ονιεμαέτσι
Ο Ρουί Βιτόρια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μετά το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» με τον συμπατριώτη του και ατζέντη, Τιάγκο Καλίστο που «έκλεισε» τη μεταγραφή του Ονιεμαέτσι στον Ολυμπιακό.
Ο Πορτογάλος μάνατζερ παρακολούθησε live στο Φάληρο το ντέρμπι και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα, είχε ιδιαίτερο τετ α τετ με τον συμπατριώτη και κόουτς του Παναθηναϊκού, Ρουί Βιτόρια.
Ο Καλίστο άνοιξε μεταγραφικό…κανάλι με τον Ολυμπιακό μέσω της μεταγραφής του Ονιεμαέτσι, ωστόσο στην ελληνική Super League υπάρχουν κι άλλες ομάδες και σε κάθε περίπτωση κάθε «κονέ» μετράει κι είναι χρήσιμο στο χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Φυσικά, στο Φάληρο υπήρχαν κι άλλοι πολλοί σκάουτερς από το εξωτερικό για το κορυφαίο ντέρμπι της χώρας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με ατάκα για Ρογκαβόπουλο οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Πανιώνιος
- Αταμάν: Τι απάντησε για το ενδεχόμενο μεταγραφής - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το στάτους του Κρις Σίλβα - Πόσο είναι το buy out
- Τι ΓΚΟΛΑΡΑ έβαλε ο Καλάμπρια, 1-1 ο Παναθηναϊκός την ΑΕΛ - Δείτε το γκολ
- Η απόφαση του Παναθηναϊκού για να αποφύγει τα μπλόκα ενόψει ΑΕΛ