Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Χέφτε Μπετανκόρ - Παραμένει δανεικός στον Πανσερραϊκό
Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την απόκτηση του Χέφτε Μπετανκόρ.
Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός, ο οποίος μετρά φέτος 14 γκολ σε 17 συμμετοχές, θα παραμείνει δανεικός στον Πανσερραϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γέφτε Μπετανκόρ Σάντσεθ.
Ο 31 ετών Ισπανός επιθετικός, γεννημένος στις 6/7/1993, μετρά εφέτος με τον Πανσερραϊκό 14 γκολ σε 17 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και ακόμα δύο σε τρεις συμμετοχές στο Κύπελλο.
Με την ομάδα των Σερρών έχει πετύχει συνολικά 20 τέρματα σε 36 παιχνίδια από τον Ιανουάριο του 2024 έως σήμερα.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κύπρο για λογαριασμού της Πάφου, στη Ρουμανία σε CFR Cluj, FCV Farul και Voluntari, στην Αυστρία σε SV Ried, SV Mattersburg, Vorwärts Steyr και Stadl-Paura, ενώ στην πατρίδα του έχει περάσει από Ontinyent, Hércules, CD Tenerife, Eldense, Unión Viera, Las Palmas, Arandina και UD San Fernando”.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πρόταση της Πάρμα σε Καλάμπρια - Η απάντηση του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Στο... φουλ για μεταγραφή - Τα ονόματα και οι πιθανότητες για τη βόμβα
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Πάει για 2+1 στο φινάλε!
- Παναθηναϊκός κατά Μπαρτζώκα για όσα είπε στο Ντουμπάι!
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ