Παναθηναϊκός: Πρόγραμμα για… πρωτιά στη βαθμολογία!

Το Τριφύλλι κοιτάζει την επόμενη μέρα μετά την ισοπαλία που έφερε στο ντέρμπι αιωνίων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το απίθανο ρεκόρ του Παναθηναϊκού εναντίον του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε αήττητος μέσα στον Ιανουάριο, ολοκληρώνοντας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον εν λόγω μήνα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς (σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ), μόλις στο -4 από την κορυφή.

Παρ’ όλα αυτά, έχει ολοκληρώσει τις ντέρμπι μονομαχίες για το υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ, με το πρόγραμμα που ακολουθεί να είναι για… πρωτιά.

Η αρμάδα του Ρουί Βιτόρια θα αντιμετωπίσει τους ΟΦΗ εντός, Άρη εκτός, Βόλο εντός, Λαμία εκτός, Παναιτωλικό εντός και Ατρόμητο εκτός.

Είναι μια ακολουθία αγώνων, η οποία είναι στα μέτρα του και μπορεί να βρεθεί με τον κατάλληλο συνδυασμό αποτελεσμάτων είτε στην κορυφή της βαθμολογίας είτε μια… ανάσα από αυτήν.

Exit mobile version