Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη μνήμη του Δομάζου

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στα υπόλοιπα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν αγώνες την 20η αγωνιστική στη Superleague θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του «Στρατηγού» του Παναθηναϊκού, Μίμη Δομάζου.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη μνήμη του Δομάζου

Όπως έγινε γνωστό, στις αναμετρήσεις της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίμη Δομάζου, κατόπιν αιτήματος του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση:

«Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μίμη Δομάζου, θα τηρηθεί σε όλους τους αγώνες της 20ής αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, σε συνέχεια σχετικού αιτήματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Αντίστοιχα, στον αγώνα ΑΕΚ-Παναιτωλικός, θα τιμηθεί επίσης η μνήμη του Ανδρέα Σταματιάδη, κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ ΑΕΚ»

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr