Μίμης Δομάζος: Έκκληση για αίμα από την οικογένεια του «Στρατηγού»!

Η κόρη του Μίμη Δομάζου, Ευαγγελία έκανε έκκληση για δωρεά αίματος στο όνομα «ΔΟΜΑΖΟΣ» στον Ερυθρό Αστέρα.

Μίμης Δομάζος: Έκκληση για αίμα από την οικογένεια του «Στρατηγού»!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η κόρη του από τον πρώτο του γάμο με την Βίκυ Μοσχολιού, Ευαγγελία, μέσω ανάρτησης στο Facebook απηύθυνε έκκληση για αίμα.

«Θα παρακαλέσω όποιος μπορεί να δώσει αίμα στον «Ερυθρό Σταυρο» στο όνομα Μιμης Δομάζος. Ευχαριστούμε πολύ. Η οικογένεια του», τονίζει η Ευαγγελία Δομάζου.

Δείτε παρακάτω:

Μίμης Δομάζος: Έκκληση για αίμα από την οικογένεια του «Στρατηγού»!

Νέο δελτίο τύπου για την κατάσταση της υγείας του Μίμη Δομάζου εξέδωσε ο «Ερυθρός Σταυρό» το μεσημέρι της Πέμπτης (23/1).

«Σας γνωρίζουμε, ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής,, κ. Μίμης Δομάζος, υποβλήθηκε σ πλήρη έλεγχο μετά την ανάνηψη και κατόπιν σε αγγειοπλαστική στεφανιαίων με παράλληλη τοποθέτηση υποβοήθησης αριστερής κοιλίας.

Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη και βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς του»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr