Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η αλήθεια με Κελέτσι Ιχεανάτσο
Το Τριφύλλι κατέληξε στον Κάρολ Σφιντέρσκι για τη θέση του επιθετικού, αλλά ποια ήταν η πραγματικότητα στην υπόθεση του Νιγηριανού;
Οι Ισπανοί θέλησαν να «μπλέξουν» τον Παναθηναϊκό με τον Κελέτσι Ιχεανάτσο, αλλά είναι αρκετά διαφορετική η προσέγγισή τους με την… πραγματικότητα.
Όπως αναφέρεται, οι «Πράσινοι» είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του 28χρονου φορ πριν αρκετό καιρό, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες, όταν έγινε και το ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo», είχαν επικεντρωθεί στην περίπτωση του Κάρολ Σφιντέρσκι.
Εξάλλου, ο Νιγηριανός έχει ένα υψηλό συμβόλαιο στη Σεβίλλη που ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με την «πράσινη» ΠΑΕ να μην είχε την διάθεση να τα διαθέσει για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερώτημα με τον Ναν και τα σφυρίγματα
- Παπαδημητρίου: Αποκάλυψη για το μέλλον του Μπενίτεθ (vid)
- Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό: Τα σενάρια για Αταμάν και ρόστερ
- Λεσόρ: Η δήλωση που δείχνει το μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού
- Ο Μοντέρο πανηγύρισε με άσεμνη χειρονομία μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού