Ραπτόπουλος: Η πρόβλεψη για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (vid)

Ο Κωστής Ραπτόπουλος έκανε τις προβλέψεις του για τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής της Superleague.

Ραπτόπουλος: Η πρόβλεψη για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Βλέπω στο Καλλιθέα-Βόλος να μπαίνουν γκολ. Goal/Goal.

Ο Ολυμπιακός θα περάσει με μικρό σκορ από τον Ατρόμητο. Κάποιοι παίκτες είναι ιδιαίτεροι. Δεν θα τη χαρακτηρίσω ομάδα που ανοίγει κλειστές άμυνες. Το διπλό θα έρθει στο Under 3.5. 

Λεβαδειακός-Αστέρας. Σε φόρμα ο Σάββας. Το 2-3 γκολ είναι κοντά στο πλαίσιο να κερδίσουμε δύο μονάδες.

Πάμε σε τρία ξερά «Χ». Παναιτωλικός-ΟΦΗ. Ο Παναιτωλικός τεντώνει όλα τα παιχνίδια. Μπορεί να σκάσει διπλό λόγω ντεφορμαρίσματος Παναιτωλικού. Κάπου στον Γενάρη είναι λογικό να παρουσιάσει ένα μπλουμ. Στο Χ-2 λόγω κακής φόρμας Παναιτωλικού, Χ το παίζω εγώ.

Άρης-ΠΑΟΚ. Πίσω ο ΠΑΟΚ έχει τα θέματά του. Εγώ θα το σταυρώσω το ματς και θα πω ότι δύσκολα θα φύγει από το Χ και το Under.

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι ένα κλικ πιο κάτω σε φόρμα από τον Παναθηναϊκό. Το 2-2 στις Σέρρες ήταν συγκυριακό. Ο Τετέ δεν πρέπει να βγαίνει ποτέ από τα δεξιά, θέλει ένα winger από τα αριστερά. Νομίζω ότι ο Μήτογλου θα αναλάβει τον Ιωαννίδη και θα πάρει κίτρινη κάρτα. «Χ» το παιχνίδι. 

Σέρρες-Λαμία, 2-3 γκολ. Δεν παίζουμε άσο. Βρωμάει για να σπάσει. Ο Βόκολος θα παίξει πίσω»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr