Κολιτσιδάκης: «Εκεί που πάμε να το πιστέψουμε για τον Παναθηναϊκό, κάτι γίνεται και το χαλάμε» (vid)
Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης μίλησε για τη μάχη του τίτλου στη φετινή Superleague.
Αναλυτικά:
«Ο Ολυμπιακός είναι πιο κοντά στο Πρωτάθλημα. Είναι το φαβορί. Σίγουρα ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν αρκετά μεγάλες πιθανότητες. Θα παίξει ρόλο το επόμενο ντέρμπι στην ψυχολογία.
Υπάρχουν πολλά ντέρμπι. Όποιος πάρει τα ντέρμπι, θα πάρει το Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ το’χει χάσει. Όσο μένει εκτός ο Λουτσέσκου θα είναι δύσκολο.
Εκεί που πάμε να πιστέψουμε πως θα πάρει το Πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, γίνεται κάτι όπως αυτό με τον Πανσερραϊκό και το χαλάμε.
Κάναμε ένα λάθος στον Πανσερραϊκό και το πληρώσαμε. Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να σταματήσουν οι βλακείες και με το πλάνο του προπονητή να πάρουμε το Πρωτάθλημα»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έρχεται υλικό που «καίει» τον Μπαρτζώκα - Η ανάρτηση Γιαννακόπουλου
- Αυτό είναι το βίντεο με τις αισχρές εκφράσεις του Μπαρτζώκα στον Αρώνη
- «Ενδιαφέρθηκαν για Βιβτσαρένκο Παναθηναϊκός και Ντεπορτίβο - Το ποσό της ρήτρας»
- «Παναθηναϊκός για Τάχα Αλί» - Το νέο μεταγραφικό σενάριο για Τριφύλλι
- Παναθηναϊκίος: Τα δεδομένα για το Game 4 - Τι ισχύει με ΑΣΕΑΔ και ΔΕΑΒ