Η Γιοχάνα Χέρμπελ έδειξε το... ηλιοβασίλεμα από το σπίτι της στην Αργεντινή (vid)
Η Γιοχάνα Χέρμπελ ανέβασε ένα βίντεο μικρού μήκους από το χλιδάτο σπίτι που μένει με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος στην Αργεντινή.
Από τις περίτεχνες ενέργειες των Τετέ και Πελίστρι… ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ξεχάστηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού, όχι, όμως και η… Γιοχάνα Χέρμπελ.
Η… Νάρα της Λεωφόρου υποδέχτηκε το 2025 με τον καλύτερο τρόπο, από ότι φαίνεται, καθώς ζει σαν βασίλισσα στην Αργεντινή μαζί με τον «Τούκου» και την κόρη τους.
Στο νεότερο «χτύπημα» που έκανε στο Instagram, η Χέρμπελ έδειξε στους ακόλουθούς της, το ηλιοβασίλεμα από το σπίτι της.
Βέβαια, κάποιοι θα δυσκολεύτηκαν να παρατηρήσουν το ηλιοβασίλεμα για ευνόητους λόγους.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η κίνηση Μπαρτζώκα προς την εξέδρα μετά το Game 2 (vid)
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 68-58
- Γιαννακόπουλος: «Γι΄αυτό έφυγα από το ΟΑΚΑ - Επιτρέπεται αυτό που κάνει ο Μπαρτζώκας; Έλα ρε Αμάν, Αμάν!»
- Ανακοίνωση ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ως πότε θα συνεχιστεί με Μπαρτζώκα;» - Απάντηση για τον «καταδικασμένο» Λεπενιώτη
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό