Κατσαρός: «Σε άδειο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έβγαλε χαρακτήρα - Η καθοριστική παρέμβαση Βιτόρια» (vid)
Ο Αντώνης Κατσαρός ανέλυσε τα όσα είδε στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-1.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Super Μπάλα Live»:
«Η φαρδιά-πλατιά υπογραφή του Βιτόρια φαίνεται από αγώνα σε αγώνα, ακόμα κι αν μοιάζουν διαφορετικά τα σενάρια. Αν βάζει το γκολ στο 94′ στο Αγρίνιο, αν βάζει δύο γκολ σήμερα στον ΠΑΟΚ.
Η καθοριστική παρέμβαση του προπονητή είναι ότι βελτιώνει τους παίκτες τακτικά. Οι προπονήσεις έχουν καλύτερη αποτελεσματικότητα και σε ενέργεια και πνευματικά.
Σε άδειο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έβγαλε χαρακτήρα. Είναι καθοριστικό ότι ο Ιωαννίδης είναι στο καλύτερό του βράδυ φέτος. Έχει αναστατώσει το δίδυμο του ΠΑΟΚ. Κάνει μεγάλο παιχνίδι και ο Μαξίμοβιτς σήμερα.
Ο Παναθηναϊκός έχει υπομονή και παίκτες με εμπειρία και ποιότητα, ο ΠΑΟΚ δύο στόπερ που… κουτουλάνε. Ο Μαξίμοβιτς δεν επέτρεψε το επιθετικό τρανζίσιον του ΠΑΟΚ. Δεν έχει μεγάλες ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός μετά την αποβολή του Μπάμπα, αλλά έδειξε υπομονή»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ