Ο Τζήλος απέβαλε δύο παίκτες του Άρη, δεν παίζουν με Ολυμπιακό
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα ΟΦΗ-Άρης ο Τζήλος μοίρασε από μία κόκκινη κάρτα σε Ζαμόρα και Φαμπιάνο με αποτέλεσμα να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό.
Χειρότερο αποτέλεσμα δε γινόταν να έρθει για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Ο Άρης όχι μόνο έχασε μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-0 από τον ΟΦΗ (σ.σ κέρδισε και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα), αλλά δέχτηκε και δύο κόκκινες κάρτες.
Στο 79′ και στο 89′ ο Τζήλος απέβαλε τους Ζαμόρα και Φαμπιάνο, με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να παίξουν αποδεκατισμένοι στον επόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΦυσικά, οι Θεσσαλονικείς κινδυνεύουν να μείνουν μακριά όχι από την κορυφή, αλλά από την τετράδα, αν την επόμενη εβδομάδα δεν μείνουν όρθιοι στο φαληρικό γήπεδο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ