Παναθηναϊκός: Τότε θα αποφασίσει για παραμονή Ουναϊ
Το Τριφύλλι σίγουρα θα ήθελε να διατηρήσει στις τάξεις του τον Μαροκινό άσο, αλλά η μεγάλη ρήτρα του δυσκολεύει εξ αρχής την υπόθεση.
Αν ο Παναθηναϊκός θελήσει να κρατήσει τον Αζεντίν Ουναϊ στο ρόστερ του, θα πρέπει να καταβάλλει 11 εκατομμύρια ευρώ στην Μαρσέιγ.
Η ποιότητά του είναι δεδομένη, οι παραστάσεις του γεμίζουν το βιογραφικό του, κατά συνέπεια η ρήτρα είναι τίμια αν αναλογιστεί κανείς το τι πολυεργαλείο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο κέντρο των «Πρασίνων».
Από εκεί και πέρα, αν κάνει προσπάθεια να τον αγοράσει, θα επιχειρήσει να το κάνει με μικρότερο κόστος μέσω διαπραγματεύσεων των ιθυνόντων της ΠΑΕ με τους Μασσαλούς.
Τέλος, η απόφαση για τη διατήρησή του ή μη, θα παρθεί τους επόμενους μήνες και με βάση την απόδοσή του στα μεγάλα παιχνίδια και την επίτευξη των στόχων του κλαμπ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ο Λεσόρ έρχεται κα@@@μένος» - Ατάκες για πολλούς παίκτες
- Γιαννακόπουλος: «Άιντε μη σου πάρω τον Πίτερς δανεικό και τον δώσω στο Μαρούσι»
- Στην προπόνηση της Εθνικής Τουρκίας Αταμάν και Όσμαν, τι ισχύει για το Παναθηναϊκός-Παρί
- Το αινιγματικό story του Γιαννακόπουλου και η φράση που σηκώνει… ανάγνωση
- Έρχεται... σεισμός στο μπάσκετ - Τι ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός