Επίσημο: Με απουσίες ο Παναθηναϊκός - Η αποστολή με Καλλιθέα
Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι (22/12) κόντρα στην Athens Kallithea για την Stoiximan Super League.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Athens Kallithea για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League σ’ ένα παιχνίδι που θέλει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κλείνοντας ιδανικά το 2024.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι γνωστή έγινε και η αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι, η οποία έχει ορισμένες απουσίες.
Συγκεκριμένα ο Ρουί Βιτόρια δε θα μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπαρτ Σένκεφελντ, Φίλιπ Μαξ και Φακούντο Πελίστρι, αλλά και στον Άνταμ Τσέριν, ο οποίος είχε περάσει προβλήματα με την υγεία του το προηγούμενο διάστημα και είναι τιμωρημένος από το αυριανό ματς.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού:
Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μλαντένοβιτς, Ίνγκασον, Γεντβάι, Πάλμερ-Μπράουν, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Ζέκα, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναχί, Μπακασέτας, Νίκας, Τετέ, Τζούρισιτς, Μαντσίνι, Λημνιός, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ζήτηση για Μαντσίνι, αλλά το ποσό «κόβει» τους υποψήφιους
- Παναθηναϊκός: Όλα ανοιχτά, ακόμη και πρόταση-έκπληξη για πώληση παίκτη
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Αργεντινό εξτρέμ, η χρηματιστηριακή αξία
- Παναθηναϊκός: Οι επόμενες δύο «άμεσες» μεταγραφές μετά τους Τεττέη, Κοντούρη
- Παναθηναϊκός: Κρίσιμη συνάντηση! Η επόμενη κίνηση της Γκρέμιο για Τετέ