Παναθηναϊκός: Η τετράδα που πρέπει να επενδύσει ο Βιτόρια
Στο κουαρτέτο Πελίστρι, Τετέ, Ουναχί, Ιωαννίδη πρέπει να επενδύσει ο προπονητής.
Η ποιότητα, η κλάση, η φαντασία, τα νιάτα, αν ταιριάξουν με την έκρηξη και την ενέργεια των δύο εξτρέμ, αν όλοι αυτοί αποκτήσουν αυτοματισμούς, μπορεί να δημιουργηθεί τετράγωνο που δεν θα έχει ταίρι στην Ελλάδα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, δίνοντας ευκαιρίες καθιέρωσης σε αυτά τα παιδιά που επί Αλόνσο βλέπαμε (πλην Τετέ) να μην μπορούν να προσφέρουν.
Ο Φώτης ήταν ντεφορμέ, ο Πελίστρι παγκίτης και ο Μαροκινός ερχόταν πίσω από τον Μπακασέτα στο rotation. Τουλάχιστον, στις εγχώριες διοργανώσεις υπάρχει χρόνος να φτιαχτεί μια δυνατή εμπροσθοφυλακή που θα ταράζει στα γκολ τον αντίπαλο.
Αρκεί να σεβαστεί η τεχνική ηγεσία όσα δείχνει η εικόνα των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο και να τους βοηθήσει να βγάλουν την ποιότητά τους στο χορτάρι. Η καθιέρωση Ουναχί σε ρόλο πλέι μέικερ και δύο προσθήκες τον Γενάρη από το πάνω ράφι σε θέσεις όπου πραγματικά πονάει η ομάδα μπορούν να αλλάξουν τη δυναμικότητα του φετινού Παναθηναϊκού.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αμανατίδης για Παντελίδη: «Τρομερά ερειστικός προς τον κόσμο και τους αντιπάλους του» (vid)
- Χρήστος Μανδάς: Η απάντηση για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού (vid)
- Παναθηναϊκός: Η αποκάλυψη για Ρέλβας, η στροφή στον Τουμπά και το νέο αίτημα Μπενίτεθ
- Ραγδαίες εξελίξεις με Τετέ: Έρχεται συνάντηση για το μέλλον του, η πιθανή συμφωνία
- Παναθηναϊκός: Με αυτό το ποσό θα πουλούσε τον Τετέ