Παναθηναϊκός: Διπλή επιστροφή στην ενδεκάδα
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη την Ντινάμο Μινσκ με τον Ρουί Βιτόρια να έχει ευχάριστα νέα αναφορικά με την ενδεκάδα του.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντινάμο Μινσκ την ερχόμενη Πέμπτη με τον Ρουί Βιτόρια να έχει ορισμένα προβλήματα όσον αφορά τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι, αλλά και κάποιες επιστροφές που θα του λύσουν τα χέρια.
Πιο αναλυτικά μπορεί οι Φακούντο Πελίστρι, Άνταμ Τσέριν και Μπαρτ Σένκεφελντ να έχουν τεθεί εκτός από τους συγκεκριμένους αγώνες, ωστόσο οι Τετέ-Τζούρισιτς αναμένεται να επιστρέψουν κανονικά στα πλάνα του προπονητή με αποτέλεσμα να λύσουν σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του.
Θυμίζουμε ότι οι δύο βασικοί εξτρέμ του Παναθηναϊκού δεν είχαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο έμειναν εκτός στο πλαίσιο του rotation.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Λέμε πολλά για τον Αταμάν, αλλά...» - Τα «καρφιά» για τους παίκτες και τα «καλά νέα»
- Παραμονή Ζαρουρί: Αυτό είναι το ποσό πλήρωσε ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο του Σάντσες, η Παρί και το σενάριο για νέα συμφωνία
- Παναθηναϊκός: Η 3η θέση μπορεί να αποδειχθεί «χρυσή» - Οι προκριματικοί που γλιτώνει
- Παναθηναϊκός: Έτσι άλλαξαν όλα με Μπενίτεθ - Το μυστικό πίσω από το «ξεμπλοκάρισμα»