«Παναθηναϊκός για Μόντνορ», λένε οι Τούρκοι
Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου εξτρέμ από το Σουρινάμ, Τζέιντεν Μόντνορ, ο οποίος αγωνίζεται στον Άρη Λεμεσού.
Οι Πράσινοι φαίνεται να ψάχνουν ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, με τον Μόντνορ να αποτελεί έναν από τους πιθανούς στόχους, όπως ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος Εκρέμ Νοκούρ.
Ο ταλαντούχος εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στις πτέρυγες όσο και ως σέντερ φορ, έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία με την κυπριακή ομάδα. Φέτος, μετράει πέντε γκολ και μία ασίστ σε δώδεκα εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά με τη φανέλα του Άρη Λεμεσού έχει πετύχει 15 γκολ και έχει μοιράσει επτά ασίστ.
Σε σχετική ανάρτηση, σημειώνεται: «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 22χρονου Τζέιντεν Μόντνορ, ο οποίος διαπρέπει στον Άρη Λεμεσού».

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο για την Γκρασχόπερς
- Παναθηναϊκός: Δεκαήμερο μεταγραφής στο ποδόσφαιρο, κλείνει μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάντσο, Όσμαν μετά την επικείμενη άφιξη του Μπόνγκα
- Γάτας: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση τις επόμενες ημέρες για αυτή τη θέση»
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ