Νίκος Σαργκάνης: Θρήνος στην κηδεία του (vids-pics)
Συγγενείς φίλοι και γνωστοί βρέθηκαν στο Δημοτικό Κοιμητήριο Παπάγου προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον αείμνηστο, πια, Νίκο Σαργκάνη.
Στο Δημοτικό Κοιμητήριο Παπάγου βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι, πρώην συμπαίκτες και γνωστοί του Νίκου Σαργκάνη προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.
Θυμίζουμε πως ο σπουδαίος Έλληνας τερματοφύλακας έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών σκορπίζοντας θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η σορός του παλαίμαχου τερματοφύλακα κατέφθασε περίπου στις 10:00 το πρωί στο κοιμητήριο, με την κόρη του, Μιρέλλα Σαργκάνη, να υποδέχεται τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, που τίμησαν τον πατέρα της στο τελευταίο «αντίο».
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», ανάμεσα στα πρόσωπα από τον αθλητικό χώρο και συγκεκριμένα του ποδοσφαίρου, που έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Νίκου Σαργκάνη ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Κριστόφ Βαζέχα, ο Νίκος Βαμβακούλας, ο Τάκης Λεμονής, ο Μίμης Δομάζος κ.α.
Δείτε τις φωτογραφίες:


Δείτε τα βίντεο:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Ναν, το ερωτηματικό με την επιστροφή του
- Σερέλης: «Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ναν
- Παπαθεοδώρου: «Μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά - Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά...»
- Μπάγερν - Παναθηναϊκός 85-78: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού» (pic)