Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σενάριο για Μορόν
Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως τον ερχόμενο Ιανουάριο θα βγει στην αγορά προκειμένου ν’ αποκτήσει σέντερ φορ κι ο Άρης εμπλέκεται στην όλη υπόθεση.
Ο Παναθηναϊκός τον ερχόμενο Ιανουάριο θα δώσει μεγάλη βαρύτητα στον σέντερ φορ, καθώς αναμένεται ν’ αποκτήσει, τουλάχιστον έναν, επιθετικό, ο οποίος θα έρθει προκειμένου ν’ αγωνιστεί και να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.
Από εκεί και πέρα σύμφωνα με εφημερίδα «Sportday» ο Άρης έχει πλήρη εικόνα αυτής της κατάστασης και έχει κάνει άνοιγμα στον Παναθηναϊκό με σκοπό εκείνος να αποκτήσει τον Λορέν Μορόν.
Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός επιθετικός είναι από τους κορυφαίους παίκτες την τελευταία διετία στο πρωτάθλημα και πως στο μεταξύ τους παιχνίδι είχε σκοράρει, κάνοντας το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κοτζιάς: «Θα κινηθεί άμεσα στο "5" ο Παναθηναϊκός» - Ποια ονόματα έβαλε στο τραπέζι
- Παναθηναϊκός: Η πιθανή πώληση του Πελίστρι, το ποσό και το 50% της Γιουνάιτεντ
- Έξαλλη η σύντροφος του Χολμς: «Δεν θα καταλάβετε ποτέ - Σεβασμός στο όνομά του»
- Ο Γιαννακόπουλος δικαιώθηκε ήδη για τη «βόμβα» του Παναθηναϊκού!
- Η μητέρα του Χολμς έκανε «unfollow» τον Παναθηναϊκό! (pic)