Παναθηναϊκός: «Γύρισε» τον διακόπτη 7.5 μήνες μετά

Το Τριφύλλι επικράτησε με… ανατροπή στο Περιστέρι, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στο Κύπελλο Ελλάδας και… όχι μόνο!

Παναθηναϊκός: «Γύρισε» τον διακόπτη 7.5 μήνες μετά

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-2 τον Ατρόμητο, πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά δεν είναι μόνο αυτό το αξιοσημείωτο από την αναμέτρηση.

Και αυτό γιατί μετά από περίπου 7.5 μήνες, οι «Πράσινοι» κατάφεραν να ανατρέψουν παιχνίδι, δηλαδή από τις 14 Απριλίου και το 2-1 κόντρα στην Λαμία, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Σλίβκα.

«Έσπασε» το ρόδι για τη φετινή σεζόν και η ανατροπή αυτή ας αποτελέσει ο πρόδρομος να παλεύει η ομάδα του Ρουί Βιτόρια, όλα τα παιχνίδια, μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πετύχει το κλαμπ τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr